ERANTO

Search

Owner ST36BC kolmihaarakoukku

Owner ST36BC Kolmihaarakoukku

Owner ST36BC on huippuluokan kolmihaarakoukku, joka on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin kalastajien tarpeita. Tämä koukku on kemiallisesti teroitettu tarjoten poikkeuksellisen terävyyden, joka auttaa erityisesti meritaimenen ja hauen kalastuksessa.

Kestävä Black Nickel -viimeistely ei ainoastaan lisää koukun visuaalista ilmettä, vaan myös suojaa sitä kiviosumilta ja mahdollistaa koukun uudelleenteroittamisen, mikä pidentää sen käyttöikää. Owner ST36BC on noussut käsitteeksi aktiivisten kalamiesten keskuudessa, sillä se toimii erinomaisesti sekä hauki-, kuha- että taimenvieheissä.

Valmistettu Japanissa korkealaatuisista materiaaleista, tämä koukku edustaa Ownerin sitoutumista laatuun. Laaja valikoima saatavilla olevia kokoja ja välikokoja tarkoittaa, että löydät juuri oikean koukun jokaiseen tarpeeseen, oli kyseessä sitten mikä tahansa kalastusmuoto, missä tarvitaan luotettavaa ja kestävää kolmihaarakoukkua.

Ominaisuudet:

  • Väri: Black Nickel
  • Laaja koko valikoima, mukaan lukien harvinaisemmat välikoot
  • Kemiallisesti teroitettu terävä kärki
  • Valmistusmaa: Japani

Kun etsit monipuolista ja kestävää koukkua, Owner ST36BC tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn kaikenlaiseen kalastukseen. Lohen uistelusta innostuneet, hauenkalastuksen harrastajat, meritaimenen pyytäjät sekä monien muiden kalastuksen parissa intohimoisesti toimivat luottavat Ownerin koukkuihin. Lisäksi niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin uistinvalmistajat valitsevat Ownerin koukut vieheisiinsä yksiselitteisesti paremman laadun ja luotettavuuden vuoksi.

6,90 

Ownerin kevyt spinnerbait ahvenelle

Owner spinnerbait 7G

8,90